Bestuur

Hoewel ons bestuur vrij goed is bezet roepen wij ieder die EHBO in het algemeen en onze vereniging in het bijzonder een warm hart toedraagt op zich te melden voor allerlei hand en spandiensten. Denkt u aan dingen als het verzorgen van een mailing of het actief meedenken over de inhoud en vormgeving van onze site. Meldt u zich aan bij onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het huidige bestuur van de K.N.V. EHBO, Afdeling Apeldoorn bestaat uit:

  1. Voorzitter: mevrouw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-20711774
  2. Vice-voorzitter: mevrouw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon: 06-14647054
  3. Secretaris: mevrouw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  4. Penningmeester: de heer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  5. Onderwijs: mevrouw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  6. Hulpcolonne: de heer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  7. Materiaal: de heer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gifwijzer Gifwijzer Hartstichting Nederlands Reanimatie Raad het Oranje Kruis