Hulpverlening

evenementIn Apeldoorn e.o. vinden het hele jaar door evenementen plaats waarbij organisaties EHBO-ers nodig hebben, o.a.: sporttoernooien, America Hal met beurzen en vlooienmarkten, Omnisport met grote sport toernooien.

KNV EHBO Apeldoorn wordt regelmatig gevraagd voor de verzorging van EHBO-diensten. Voor de hulpcolonne kunnen we nog enthousiaste EHBO´ers gebruiken, die hun kennis en tijd willen inzetten, meldt u aan.

U kunt zelf een keuze maken uit diensten, u draait een dienst nooit alleen. U kunt met de andere hulpcolonneleden de EHBO lessen volgen. Aanmelden of meer informatie: stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar Johannis Pattimukaij.

 

 

EHBO ondersteuning

Ook voor het aanvragen van hulp bij evenementen kunt u bij ons terecht. U kunt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. informatie en ondersteuning aanvragen, vermeld in uw e-mail alvast wat relevante informatie (grootte evenement, data, contactpersoon, etc.). Wij nemen dan contact met u op om één en ander met u door te nemen.

Gifwijzer Gifwijzer Hartstichting Nederlands Reanimatie Raad het Oranje Kruis